Dimarts, 20 De Agost De 2019
C./ Francesc Palau, 1, Cerviā - 25460
Telèfon: 973 178002 Fax:

Pregons

26/02/2011

SERVEI DE RECOLLIDA D'OBJECTES VOLUMINOSOSTothom que vulgui dipositar objectes voluminosos a la deixalleria municipal, s'haurā de posar en contacte amb l'Ajuntament.

La zona estā afectada per videovigilāncia.

Els objectes voluminosos domčstics que s'inclouen en aquest servei de recollida selectiva seran sempre d'origen domčstic i no formaran part del continent de l'habitatge. No es recollirā runa, bastiments, piques, banyeres, WC, lavabos, fluorescents, piles. Tampoc seran objecte de recollida d'aquest servei gābies d'animals, caixes de fusta, de plāstic o metāl.liques, dipōsits de grans dimensions, bidons mčtal.lics i de plāstic o sacs, paper i cartrķ, caixes amb diversa brossa, botelles de plāstic i vidre, porexpan, roba i calįat. I tampoc elements de cotxe, tractors, camions ... (seients, llunes de vidre, parabrises, pneumātics, para-xocs, bateries...).

Així els objectes que s'inclouen en aquest servei de recollida selectiva sķn:

- Electrodomčstics: Rentadores, cuines, forns, televisors, frigorífics, aparells d'aire condicionat, torradores i altres electrodomčstics.

- Mobles i andrōmines: armaris, taules, somiers, cadires, sofās, matalassos, estufes, portes (māxim 90x210cm.), finestres...

- Equips d'electrōnica i ofimātica: ordinadors, monitors, impresores, teclats, SAI, caixes enregistradores.

- Altres elements domčstics: bicicletes, joguines, persianes, tubs de calefacciķ o de xemeneia, barres metāl.liques (cortines..), radiadors, calderes, estenedors, fustes de planxar, para-sols, escales, cotxets infantils, mampares, expositors, ferros, utensilis de cuina, perfils d'alumini, de dimensions petites també s'arreplegaran bidons metāl.lics i de plāstic, caixes de fusta, de plāstic o metāl.liques i dipōsits, miralls (han d'estar ben embalats per evitar que es trenquin).

Telèfon: 973 178002
Mapa Web