Dimarts, 20 De Agost De 2019
C./ Francesc Palau, 1, Cervià - 25460
Telèfon: 973 178002 Fax:

Pregons

17/02/2012

PROHIBICIÓ D'ENCENDRE FOC EN ZONES FORESTALSDacord amb el que disposa el Decret 64/1995 sobre mesures de prevenció dincendis forestals i segons comunicació de la Direcció General del Medi Natural cos dagents rurals-, el proper dia 15 de Febrer comença la prohibició de fer foc en zones forestals i en el perímetre de 500 metres que les envolta, llevat que sobtingui la corresponent autorització. Els interessats en cremar rama desporga han de sol·licitar autorització a lAjuntament del municipi on tenen ubicada la finca o finques. Es obligatori facilitar un número de telèfon mòbil per poder donar avis immediat davant de qualsevol incidència

 Amb caràcter general les cremes es podran fer durant el període del 15 de febrer al 14 de juny, el dies indicats a lautorització fins les 12 hores del migdia i es suspendran si fa vent. Fora daquest període no es donarà cap autorització per a encendre foc, en base que es considera dalt risc dincendi.

 La zona on sefectuï la crema ha destar neta de vegetació en un radi de 3,5 metres al seu voltant i una distància mínima de 25 mts. de zona forestal. Amb lactivació del pla alfa a la comarca, queda anul·lada lautorització fins la seva desactivació.

 La qual cosa es posa en coneixement de tots els veïns interessats. 


Informació addicionalMapa Web